Hvorfor iPhone-lagringen ikke nødvendigvis synker straks etter opprydding
Sletting av bilder gir ikke alltid en umiddelbar tilsvarende reduksjon i iPhone-lagring. Nylig slettet, iCloud-optimalisering og forsinkede lagringsberegninger kan påvirke tallene.
App brukt i denne veiledningen: Cleanup Pro ↗
Før du begynner
Sammenlign samme lagringsmål før og etter opprydding. Appens anslåtte størrelse på valgte filer, lokal enhetslagring og iCloud-lagring er ulike verdier og kan ikke brukes om hverandre.
Trinn for trinn
- Se hva som faktisk ble slettet i Cleanup Pro og Bilder.
- Åpne Innstillinger, Generelt og iPhone-lagring for å undersøke enhetsbruken.
- Se i Nylig slettet etter elementer som fortsatt kan gjenopprettes.
- Vent til lagringstallene oppdateres før du sammenligner igjen.
Kontroller resultatet
Med optimalisert iCloud-lagring kan enheten ha hatt mindre lokale versjoner i stedet for alle originalfilene. Å fjerne en stor original i skyen frigjør derfor kanskje ikke hele størrelsen lokalt.
Begrensninger og feilsøking
Permanent sletting avslutter vanlig gjenoppretting for disse elementene. Gjør det bare etter å ha kontrollert filene og en eventuell uavhengig sikkerhetskopi; ikke tøm Nylig slettet bare fordi et anslag ennå ikke har endret seg.
Kilder og videre lesning
Kildespråket kan variere
Utgiverens avsløring: SpaceNode utvikler appen som er beskrevet her. Skjermer og alternativer kan variere etter versjon, enhet og region. Produsentnavn identifiserer kompatibilitet og antyder ikke godkjenning.
Denne veiledningen ble oversatt med automatisert assistanse. Appetiketter og tilgjengelige alternativer kan variere etter språk og versjon. Hvis noe er uklart, bruk den engelske versjonen eller kontakt oss. Engelsk versjon ↗