Cum verifici fotografiile duplicate înainte să le ștergi
Cleanup Pro grupează fotografiile presupus duplicate, ca să le poți verifica înainte de ștergerea copiilor suplimentare. Păstrează versiunea dorită în loc să ștergi un grup întreg fără examinare.
[[0025]]] Aplicația utilizată în acest ghid: Cleanup Pro ↗
Înainte să începi
Fă copii de siguranță fotografiilor importante prin metoda obișnuită și verifică dacă Poze iCloud este activat. Ștergerea pozelor sincronizate poate afecta și alte dispozitive, deci un al doilea dispozitiv sincronizat nu este o copie de siguranță independentă.
Pas cu pas
- Deschide Cleanup Pro și permite accesul la fotografii necesar scanării.
- Pornește scanarea fotografiilor duplicate și așteaptă rezultatele.
- Deschide fiecare grup și compară calitatea, încadrarea și eventualele editări.
- Selectează doar copiile nedorite și verifică confirmarea de ștergere a sistemului.
Verifică rezultatul
Asigură-te că o versiune dorită rămâne după curățare. Gruparea ajută verificarea; două imagini identice în miniatură pot diferi ca rezoluție sau mici detalii.
Limitări și depanare
Pozele șterse ajung de obicei în colecția Șterse recent din Poze pentru o perioadă de recuperare. Nu te grăbi să le elimini definitiv înainte să fii sigur de selecție. Spațiul economisit variază cu fișierele și setările iCloud.
[[0023]]] Surse și lecturi suplimentare
Limba sursă poate diferi
Dezvăluirea editorului: SpaceNode dezvoltă aplicația descrisă aici. Ecranele și opțiunile pot varia în funcție de versiune, dispozitiv și regiune. Numele producătorilor identifică compatibilitatea și nu implică aprobare.
Acest ghid a fost tradus cu asistență automată. Etichetele aplicațiilor și opțiunile disponibile pot varia în funcție de limbă și versiune. Dacă ceva nu este clar, utilizați versiunea în limba engleză sau contactați-ne. [[0018]]] Versiunea în engleză ↗