Foto's in het Geheime album van Cleanup Pro controleren
Cleanup Pro bevat een met wachtwoord beveiligd Geheim album voor geselecteerde media. Verifieer opgeslagen items en begrijp waar andere kopieën blijven voordat je op het album vertrouwt voor privacy of opslagbeheer.
App gebruikt in deze handleiding: Cleanup Pro ↗
Voordat je begint
Kies eerst een niet-gevoelige testfoto en begrijp de toegangs- en herstelopties van de app. Begin niet met het verplaatsen van de enige kopie van een belangrijke opname.
Stap voor stap
- Open Geheim album in Cleanup Pro en stel de aangeboden vergrendeling in.
- Voeg testmedia toe via de importprocedure van het album.
- Sluit en heropen het album om authenticatie en afspelen te controleren.
- Bekijk Foto's afzonderlijk om te zien of het origineel daar nog staat.
Controleer het resultaat
Een app-album, de Foto's-bibliotheek en eerder gedeelde bestanden zijn afzonderlijke locaties. Een kopie op één plek verbergen of vergrendelen verwijdert niet automatisch kopieën uit berichten, reservekopieën of andere apparaten.
Beperkingen en problemen oplossen
Bewaar passende reservekopieën van belangrijke originelen en begrijp toegangsherstel voordat je essentiële media opslaat. Neem niet aan dat verwijderen van de app het privéalbum bewaart of dat een albumsleutel alle elders geëxporteerde kopieën beschermt.
Bronnen en verder lezen
De brontaal kan verschillen
Openbaarmaking door uitgever: SpaceNode ontwikkelt de hier beschreven app. Schermen en opties kunnen per versie, apparaat en regio verschillen. Fabrikantnamen duiden op compatibiliteit en impliceren geen goedkeuring.
Deze handleiding is met geautomatiseerde hulp vertaald. App-labels en beschikbare opties kunnen per taal en versie verschillen. Mocht er iets onduidelijk zijn, gebruik dan de Engelse versie of neem contact met ons op. Engelse versie ↗