Så kontrollerar du foton i Cleanup Pros hemliga album
Cleanup Pro har ett lösenordsskyddat hemligt album för valda medier. Verifiera sparade objekt och förstå var andra kopior finns innan du litar på albumet för integritet eller lagringshantering.
App som används i den här guiden: Cleanup Pro ↗
Innan du börjar
Välj först ett okänsligt testfoto och förstå appens åtkomst- och återställningsalternativ. Börja inte med att flytta enda kopian av en viktig inspelning.
Steg för steg
- Öppna Hemligt album i Cleanup Pro och konfigurera det erbjudna låset.
- Lägg till testmediet via albumets importflöde.
- Stäng och öppna albumet för att kontrollera autentisering och uppspelning.
- Granska Bilder separat för att se om originalet ligger kvar.
Kontrollera resultatet
Ett appalbum, Bilder-biblioteket och tidigare delade filer är separata platser. Att dölja eller låsa en kopia på en plats tar inte automatiskt bort kopior i meddelanden, säkerhetskopior eller andra enheter.
Begränsningar och felsökning
Behåll lämpliga säkerhetskopior av viktiga original och förstå åtkomståterställning innan du lagrar viktiga medier. Anta inte att radering av appen bevarar dess privata album eller att albumlåset skyddar varje exporterad kopia på andra platser.
Källor och vidare läsning
Källspråket kan skilja sig åt
Utgivarens avslöjande: SpaceNode utvecklar appen som beskrivs här. Skärmar och alternativ kan variera beroende på version, enhet och region. Tillverkarens namn identifierar kompatibilitet och antyder inte stöd.
Den här guiden översattes med automatisk hjälp. Appetiketter och tillgängliga alternativ kan variera beroende på språk och version. Om något är oklart, använd den engelska versionen eller kontakta oss. Engelsk version ↗